ADVAN WAGON

21.03.2019

ADVAN WAGON

Po více než roční odmlce v natáčení VLOGů o “úpravě” mýho compacta jsem se rozhodl dosestříhat nějaké záběry, co jsem natáčel podle nálady s novým autem. 

Compact byl už slabý a 1.8 s 83kw byla fakt slabá, prostě když nepršelo tak se nic nedělo. Chtěl sem do ní dát ideálně M50B25, kterou bych měl k dispozici nejspíš ze zelenýho sedana (díky kterýmu vůbec ricedelivery začalo), ale všechna práce a blbosti okolo, aby to fungovalo by stálo celkem dost a hlavě, pak by to papírově pořád stejně byl 4 válec. 

Takže jsem přemýšlel co pořídit, chtěl sem asi zůstat u e36 protože jsou levný, všude plno dílů na ně za pár korun a každej mechanik to zná skoro nazpamět. V tu dobu se na bazoši zrovna objevil touring s 2.8 v seriovym stavu za super peníze (myslím že 50k) a hnedka v Praze. Visel tam už asi 3 měsíce, takže jsem si myslel, že to bude nějakej pelech co nikdo nechce ale hecnul sem se a zavolal tam. 

Auto je z Modřan, asi 2 km od dílny kluků a prej se na ty 3 měsíce na to nikdo nepřijel podívat. V dílně jsme zjistili že to má i origo špéru, ukecali cenu o pár tisíc a bylo jasný že z auta bude další street drift car.

Ikdyž se mi auto nelíbilo, sériovej touring je prostě ošklivá kára, tak jsem byl na druhou stranu rád že to nebude klasika kupéčko hozený na zem, kterejch jezdí X.

A po roce co auto mám ( tohle se odehrálo zima 2017/2018) se mi auto už v aktuálním stavu líbí a myslím že je to celkem prdel. I to je důvod, proč jsem se rozhodl vše začít stříhat a podělit se s váma o tenhle “projekt”, kdy do toho investuju pár tísíc a vždycky nějakou noc v dílně nebo na ulici s kámošema.

První díl na youtube k vidění zde

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop